Parcări fără plată în Giurgiu, începând de mâine

Parcări fără plată în Giurgiu, începând de mâine

Edilul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a anunţat ieri, 27 februarie, în conferinţă de presă, că începând de mâine, de la 1 martie, giurgiuvenii nu vor mai plăti pentru locurile de parcare. Aşadar, venirea primăverii aduce în oraş desfiinţarea taxei de parcare, serviciu concesionat de o firmă privată şi pentru care Primăria Municipiului Giurgiu încasa lunar doar 1.200 de lei.

În prezent, pentru o oră de parcare în zona Pieţei Centrale, a Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, în zona CEC, în apropierea Consiliului Judeţean, în centrul oraşului, sau lângă Episcopia Giurgiului, şoferii erau nevoiţi să plătească 1,5 lei.

Începând de mâine, oricine va cere taxă de parcare pe domeniul public, va intra sub incidenţa Codului Penal, aşa cum a mai anunţat primarul Nicolae Barbu. Decizia va fi menţinută cel puţin un an, urmând să se stabilească la expirarea acestui termen dacă parcările vor rămâne în continuare fără plată. Reamintim că în vara anului trecut şi serviciul de ridicare a maşinilor parcate prin locuri nepermise a fost desfiinţat, acesta aducând lunar un prejudiciu financiar Primăriei Municipiului Giurgiu.

Ultima modificare: 28.02.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Anunţ privind întreruperea furnizării apei potabile

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.